besplaten povik pedijatar poliklinika bitola МК

Драги родители, ве известуваме дека во Поликлиника „Аџибадем Систина“ Битола имате можност да повикате педијатар надвор од работно време секој работен ден од 15:00 до 20:00 часот и секоја сабота од 09:00 до 15:00 часот. Повикот за педијатар надвор од неговото работно време е бесплатен.

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

 

 acibademsistina bitola galerija

 

 

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library